Kittilä Skyview esittelee Kittilän yläilmoista

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kittilän kunta ja Kideve Elinkeinopalvelut yhdessä kittiläläisten yrittäjien kanssa tuovat uudenlaista näkyvyyttä kunnalle, sillä nyt kirkonkylää ja ympäröivää maisemaa pääsee tarkkailemaan yläilmoista. Kylän yrityksiin ja palveluihin voi tutustua 360-asteen kuvanäkymällä yrityksien sisä- ja ulkotiloissa.

Kuva: Flycam
Kuva: Flycam

Kittilä Skyview, www.kittilaskyview.fi, on uudenlainen tapa tutustua Kittilän kirkonkylän näkymään. Ylhäältä kuvattu kyläkeskus avautuu laajassa näkymässä, ja mukaan lähteneet yritykset ovat saaneet omat tietonsa ja toimintansa esittelyn palveluun. Yritysten sisällä voi ikään kuin pyörähtää täyden kierroksen, katsellen miltä yrityksen sisällä näyttää.

Kittilä Skyview on virtuaalinen ja helposti päivitettävä alueen esite, jossa Kittilän palveluihin voi tutustua uudella tavalla. Vastaavanlainen palvelu on käytössä muun muassa Levillä ja Ylläksellä. Kittilä on ensimmäinen kuntaorganisaatio, joka on ottanut palvelun käyttöön.

Palvelun kokonaisuuden tilasivat ja suunnittelivat yhdessä toteuttajan kanssa Kittilän kunnan viestintä ja Kideve Elinkeinopalvelut. Yritykset pääsevät palveluun mukaan jatkossakin, lupaa palvelun toteuttaja Flycam Oy.