Poptähti vältti täpärästi Bostonin pommi-iskun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamulehti uutisoi tänään kuinka Suomen entinen pääministeri Esko Aho ”vältti täpärästi” Yhdysvaltojen Bostonissa tehdyn pommi-iskun, koska hän oli samaan aikaan naapurimaassa Kanadassa. Esko Aho ei ollut kuitenkaan ainoa julkkis, joka vältti iskun täpärästi.

1990-luvun poikabändibuumin aloittanut New Kids On The Block on kotoisin Bostonista, jossa tehtiin eilen tuhoisa pommi-isku kesken maratonin. Maratoonareiden joukossa oli myös New Kids On The Blockin laulaja Joey McIntyre, joka vältti räjähdyksen vain viidellä minuutilla.

– Maaliviivalla räjähti vain viisi minuuttia maaliin saapumiseni jälkeen. Olen kunnossa, mutta moni on varmasti loukkaantunut, Joey McIntyre twiittasi pian iskun jälkeen.

The Associated Press -uutistoimiston mukaan pommi-iskussa oli kaksi räjähdystä, ja paikallinen poliisi on vahvistanut kolmen ihmisen kuolleen iskussa. Loukkaantuneita on hoidettavana 140 ja heistä noin 30 kriittisessä tilassa.

Yli 70 miljoonaa levyä kansainvälisesti myyneen NKOTB:n läpimurtoalbumi Hangin’ Tough julkaistiin vuonna 1988. Menestys jatkui levyllä Step By Step, ja bändi muodostui yhdeksi 90-luvun suurimmista ilmiöistä. Yhtyeen tuotannosta muistetaan muiden muassa hitit You Got It (The Right Stuff), Cover Girl, Didn’t I (Blow Your Mind This Time), Step By Step ja Tonight.