Nolo paljastus teinisarjojen näyttelijöistä – näin vanhoja ovat oikeasti!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On yleisesti tunnustettu totuus, että monissa teinisarjoissa näyttelevät henkilöt ovat oikeasti huomattavasti 15-kesäistä vanhempia. Buzzfeed-sivuston mukaan tämän hetken suosituimpien teinisarjojen näyttelijöiden keski-ikä on peräti 24 vuotta.

Vanhempiakin tähtiä joukosta löytyy, sillä huippusuositussa Glee-sarjassa keski-ikä on 26,4 vuotta. Musiikkipitoisen kouludraaman tähdistä esimerkiksi Cory Monteith, Mark Salling ja Harry Shum Jr. ovat kaikki kolmekymppisiä komistuksia.

Valehtelevat viettelijät -sarjan tähtien keski-ikä on 24,4 vuotta. Vanhin näyttelijätär on 29-vuotias Tammin Sursok ja nuorin 17-vuotias Sasha Pieterse. Myös Teen Wolf -sarjan kasti on pääsääntöisesti 24,1 vuotiaita nuoria aikuisia. Sen varttunein tähti on 28-vuotias Crystal Reed.

The Secret Life of American Teenager -sarjan keski-ikä on 23,2 vuotta. Siinä nähdään niin ikään 28-vuotiaita tähtiä, kuten Megan Park ja Brando Eaton. Sinkkuelämää-sarjan päähenkilön nuoruuteen perustuvassa The Carrie Diaries -sarjassa on nuorin kasti, sillä sen keski-ikä on vain 21,3 vuotta.