Uskomaton kuva lentokoneesta – mies matkusti muovipussin sisällä

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lentokoneissa on totuttu näkemään toisinaan mitä omituisimpia, kummallisimpia tai ärsyttävimpiä matkustajia. Heidän joukkoon kuuluvat esimerkiksi tuoli ääriasennossa koko matkan ajan makaavat, itkuisten lasten kanssa lentävät tai joka asiasta lentoemoja kiusaavat matkustajat.

Ortodoksijuutalainen mies on nyt aiheuttanut hämmennystä lentokonematkustajien keskuudessa, sillä hän oli käärinyt itsensä matkan ajaksi muovipussiin. Mies toteutti teollaan muinaisia uskonoppeja, joiden mukaan hän ei saisi lentää hautausmaiden yli.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Mies oli pukeutunut muovin alla mustaan pukuun ja hänen epäillään olleen israelilainen pappi, jolle on kiellettyä olla kuolleiden läheisyydessä. Mies teki itselleen muovin avulla muurin.

Toiset lentoyhtiöt tekevät jopa kiertoreittejä hautausmaiden yllä lentämiseen, Mirror raportoi. Muovipussissa matkustaminen saattaa kuitenkin olla melkoinen turvallisuusriski, sillä vaaran uhatessa pussimatkustajan kädet eivät esimerkiksi yletä happinaamariin.