Vuohen kiljunta hämäsi poliisia – miehen luultiin huutavan tuskissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä viime aikoina levinneet vuohivideot ovat naurattaneet katsojiaan niissä kuultavien vuohien kiljumisten takia. Nyt yhdysvaltalaiset poliisit ovat menneet lankaan, kun he luulivat kiljuvaa vuohta mieheksi.

Huolestunut henkilö soitti hätänumeroon ja ilmoitti apua huutavasta naapurista Floridassa. Femail Firstin mukaan paikalle menneet polisit olivatkin hämmästyneet toden teolla, kun asunnosta löytyi miehen sijaan hieman toisenlainen tuskahuutojen lähde – aitaan sidottu vuohi.

YouTubeen on julkaistu vuohi-ilmiön myötä erilaisia videoita, joissa vuohet huutavat joko musiikkikappaleiden välissä tai muuten vaan. Videoita katselemalla käy hyvin selväksi, miksi naapuri ja poliisit menivät huudosta lankaan, sillä vuohet kuulostavat usein huutavilta ihmisiltä.