Courtney Stodden esitteli tulipunaiset huulensa – katse 30 senttiä alemmas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimo Courtney Stodden kohautti jokin aika sitten esiintymällä Girls and Corpses -julkaisun kannessa alasti ruumiin kanssa. 18-vuotias teinivaimo sai kimmokkeen tähän yllättävään liikkeeseen, kun häntä ei kelpuutettu Playboy-lehteen muotoineen.

Vaikka Hugh Hefner tiimeineen sanoikin teinivaimolle jyrkän ei-sanan, ovat sosiaalisen median käyttäjät aina yhtä onnellisia nähdessään kurvikkaan Courtneyn uusimpia Twitter-otoksia. Kuvissa Stodden poseeraa rintavakoaan korostaen esimerkiksi punaisissa bikineissä. Teinivaimo laittaa punatut huulensa törrölleen, mutta katsojan huomion lienee kuitenkin jossain muualla.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.