Suosikkisarja ennusti Bostonin pommi-iskut: ”Vastenmielinen video”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä animaatiosarja Family Guy tunnetaan erityisesti roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Siitäkin huolimatta – tai ehkä juuri sen vuoksi – sarja nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta. Nyt sarja on jälleen ajankohtainen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Family Guy -sarja on noussut otsikoihin, kun sen 17. maaliskuuta esitetyn jakson kerrotaan ennustaneen toissapäiväiset Bostonin pommi-iskut yllättävän tarkasti ja vain alle kuukausi ennen iskuja. Tänään FOX-kanava ilmoitti, että se ei esitä jaksosta aiottua uusintaa ja poistaa jakson myös nettijakelusta.

Sarjan luoja on kuitenkin ilmoittanut, että kyseessä on pelkkä nettihuijaus. Nettivideo on leikattu kahdesta saman jakson kohtauksesta. Seth Macfarlane kirjoitti eilen Twitterissä, että verkossa kiertävä video on erillisistä osista leikattu huijaus. Hän nimitti videota vastenmieliseksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Family Guy -sarja puskee toistuvasti rajoja sen suhteen, mitä televisiossa voi esittää, joten elokuva pyrkinee viemään ainakin törkyilyä vielä pidemmälle. Seth MacFarlane tunnetaan Family Guyn ohella myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta.