Hulvaton photoshoppaus: Justin Bieberistä ja Taylor Swiftistä lesbopari

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuoria poppareita Justin Bieberiä ja Taylor Swiftiä yhdistää se, että molemmat laulajat kuuluvat Twitter-palvelun seuratuimpiin käyttäjiin. Heidän romanttiset suhdekuvionsa ja tekemisensä päätyvät usein lehtien palstoille.

Tämän lisäksi tähdet ovat myös ulkonäöllisesti hieman saman oloisia. Nyt verkossa on levinnyt koomisten kuvamuokkausten sarja, jossa Justin Bieberin ja Taylor Swiftin kasvot on vaihdettu keskenään.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur
Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Kun Bieberin tuikkivat ruskeat silmät pilkistävät Swiftille ominaisten pitkien kutrien alta, ja Taylorin meikatut kasvot nousevat esille Justinin poikamaisesta olemuksesta, on tuloksena lesboparilta näyttävä kokonaisuus. Tämän pariskunnan kun näkisi homobaarissa tanssimassa illan viimeisiä hitaita.