Teinipopparilla kuuma yö stripparin kanssa? Tuijotti rintoja herkeämättä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikä olisi kutkuttavampi näky kuin oma popidoli housut kintuissa? One Direction -yhtyeen fanit pääsivät taannoin todistamaan tätä koomista näkyä Lontoon keikalla, kun Liam Payne veti yhtyetoveriltaan Harry Stylesiltä housut nilkkoihin.

Kyseisestä tilanteesta kunnialla selviytynyt kiharapää on nyt jälleen päässyt otsikoihin. Harry Stylesin kerrotaan nimittäin viettäneen kuuman yön newcastlelaisen stripparin, Chelsea Fergusonin kanssa. Pari juhli yhdessä One Direction -yhtyeen keikan jälkeen ja päätyi lopulta myös vällyjen väliin.

– Olin tehnyt strippiesityksen ja näyttänyt rintani. Hän käveli luokseni ja esitteli itsensä Harryksi. En voinut uskoa, että Harry Styles halusi viettää aikaa minun kanssani. Hän kertoi, ettei ollut koskaan nähnyt sellaisia rintoja kuin minulla, ja että oli katsellut niitä koko illan, kertoi Chelsea Sunday Mirror -lehdelle.

Ferguson kertoo parin myös juoneen yhdessä viinashotteja ja shampanjaa. Stylesin edustaja on kuitenkin jo kiistänyt illan tapahtumat. Hänen mukaansa Harryn ja Chelsean välit eivät edenneet intiimeiksi illan aikana ja koko tarina on liioittelua.

Harry Stylesin kerrottiin vastikään nauhoittavan omia kappaleita hollywoodilaisella studiolla. Nuorukaisen väitetään valmistelevan soololevyä. One Direction -yhtyeen tiedottaja kuitenkin kiisti taannoin huhut ja kertoi poikien usein työstävän yhtyeen materiaalia erillään.