Kate Moss rakennutti kotiinsa baarin – maksoi 60 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. Naisella tiedetään olevan suuria ongelmia alkoholin kanssa, mutta tästä huolimatta mallinainen on nyt rakennuttanut kotiinsa peräti 60.000 euron luksusbaarin.

Femail First kertoo, että Kate Mossin kotibaari on huippuluokan ajanviettopaikka, jossa voi nauttia drinkkejä kermanvärisiltä nahkasohvilta ja läpinäkyvästä muovista valmistettujen pöytien ääressä.

Koko komeuden reunustaa marmorista valmistettu baaritiski, jolla Kate Moss tykkää tepastella kuin catwalkilla konsanaan. Nainen nimesi baarin äitinsä, baarimikkona työskennelleen Linda Rosinan, mukaan.

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka ajateltiin olevan tällä hetkellä kuivilla. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.