Julkkis väittää: Kim Kardashian soitti itse paparazzit peräänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Nick Lachey meni hiljattain naimisiin Vanessa-vaimonsa kanssa. Pariskunnan intiimissä hääseremoniassa oli vain 35 vierasta. Nyt muusikko paljastaa, että Kim Kardashian on hänen mielestään julkkistyrkky.

Jessica Simpsonin entisenä aviomiehenäkin tunnettu Nick Lachey syyttää Kim Kardashiania julkisuushakuisuudesta, sillä pariskunnan aikoinaan deittaillessaan nainen soitti ilmeisesti itse paparazzit paikalle kuvaamaan heitä. Kaksikko kävi treffeillä vuonna 2006.

Details-lehdelle asiasta kertonut Nick kävi kurvittaren kanssa elokuvissa ensimmäisillä treffeillään ilman, että kukaan lehtimies tiesi asiasta. Näytöksen jälkeen heitä kuitenkin odotti suuri paparazzien lauma ovien ulkopuolella. Kim paljasti myös myöhemmin elämäkertakirjassaan, että Nickin kanssa näyttäytyminen oli hänen uransa käännekohta – loppu on historiaa.

Nick Lacheyn avioliitto laulaja-realitytähti Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten ja Vanessa Minnillo astui miehen elämään pian eron jälkeen. Sittemmin sukunimensä muuttanut kaunotar on seurustellut aiemmin tanssija Derek Jeterin kanssa. Vanessa Lachey on puhunut avoimesti äitiydestään ja yksityiselämästään julkisuudessa.