Tuomarin kännykkä soi kesken istunnon – antoi sakot itselleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaiselle on joskus sattunut moka, jossa kännykkä on alkanut soida sopimattomassa tilanteessa kesken tärkeän tilanteen. Taannoin esimerkiksi naapuri soitti sekavasti käyttäytyneen Vesa Keskisen matkapuhelimeen kesken Maria!-ohjelman lähetyksen.

Nyt Yhdysvalloissa eräs tuomari koki nolon tilanteen oikeudessa, kun hänen puhelimensa alkoi soida kesken istunnon. Raymond Voetin puhelimessa oli päällä kaiutin-toiminto, jolloin kaikki salissa istujat kuulivat hänen keskustelukumppaninsa lausumat sanat.

Mies rikkoi tilanteessa omaa sääntöään, joka kielsi elektronisten laitteiden aiheuttaman häirinnän istunnoissa. Hän ratkaisi asian antamalla itselleen 25 dollarin, eli 20 euron, sakon.

– Mokasin sen. Puhelimesta alkoi kuulua puhetta lujalla äänellä. Kasvoni värjäytyivät punaiseksi, kertoi Raymond Voet Ionia Sentinel-Standard -lehdelle.