Claudia Romani riisui rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani ikuistettiin vastikään leikkisällä päällä Miami Beachin rannalla. Neitokainen leikitteli hulavannetta pyörittelemällä paparazzien ja rannalla oleskelijoiden edessä.

Nyt Claudia on jälleen vieraillut kyseisellä rannalla ja riisunut katsojien onneksi päällysvaatteensa. Alta paljastuivat sinisen sävyiset bikinit, joita kelpasi esitellä auringon paahteessa. Neitokainen sai vielä puhelun ja alkoi sen myötä keikistellä kuvaajille.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.