Jessica Jane Clement nakukuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement meni vastikään naimisiin Lee Staffordin kanssa. Neito ikuistettiin häämatkalla Dubaissa aviomiehensä kanssa. Viime aikoina Jessica-Jane on ollut hyvän asialla.

Vartaloaan paljasteleva tähti halusi kerätä 10.000 puntaa, eli 12.300 euroa, Great Ormond Streetin sairaalalle. Nainen lupasi aiemmin tässä kuussa riisua vaatteitaan Twitter-seuraajiensa iloksi jokaisesta lontoolaiselle lastensairaalalle kerätystä 500 punnasta.

Julkkis lähetti ahkerimmille, yli 20 puntaa lahjoittaneille, faneilleen signeeratun valokuvan. Jessica aloitti striptease-esityksensä verkossa huhtikuun alussa mustassa kynähameessa ja paidassa. Neitokainen päätyi pian rintaliivisilleen ja lopulta alastomaksi.

28-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse.