Känniääliö sekoili urakalla – vapautti eläimet eläintarhasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisellä on sydämessään syvä kaipuu vapauteen ja auttaa siinä myös muita. Tämä voi joillain yksilöillä ilmetä esimerkiksi haluna polttaa rintaliivejä, vapauttaa turkiseläimiä tarhasta tai vaikkapa vain kulkea kesällä paljain jaloin.

Nyt eräs floridalainen mies sai tukevassa humalassa neronleimauksen ja murtautui paikalliseen eläintarhaan. Steven Trew pidätettiin maanantaina Everglades Wonder Gardens -eläintarhalta, kun mies oli avannut miltei jokaisen eläinhäkin oven.

Ulos olivat päässeet jaloittelemaan muun muassa ilves, puuma ja villisika. Kaiken onneksi yksikään vaarallisista eläimistä ei poistunut häkistään. Tilanteesta raportoi poliisille eläintarhan työntekijä Jack Wollman, joka otti Trew’n kiinni ja piteli tätä paikoillaan virkavallan saapumiseen asti.

58-vuotias Trew myönsi humalatilansa pidätettäessä. Miehen kerrotaan päätyneen erikoiseen rikokseen, koska hän oli vihainen eläintarhan sulkemisesta huhtikuussa. Hän on pidätettynä 30.000 ja 1.500 dollarin, eli yhteensä 25.000 euron, takuusummia vastaan, uutisoi WINK-sivusto.