Unelmaduuni löytyi: Ke$ha palkkasi henkilökohtaisen 24/7 glitterinlevittäjän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, nousee toisinaan otsikoihin erikoisilla tempauksillaan ja kommenteillaan. Nyt neitokainen paljastaa palkkanneensa itselleen glitterimiehen, joka seuraa naista niin kiertueella kuin kotona.

Laulajatar on tunnettu välkehtivästä glittervuorauksestaan, ja nyt hän on ottanut palkkalistoilleen työntekijän, jonka vastuulla on Ke$han ainainen kimaltelevalla hileellä koristeleminen. Nainen vieraili Jimmy Kimmel Showssa ja paljasti, että glitterimies seuraa tähtöstä kaikkialle ja pitää huolta naisen sädehtivästä kimalluksesta.

– Uskon, että ihmiset pettyisivät, jos näkisivät minut ilman glitteriä. Voin kertoa, että ei ole helppoa peittää jokaista ruuminosaa kimalteella esimerkiksi kylvyn jälkeen, nainen selittää.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.