Glamourmalli paljasti kaiken – alastomat kurvit korkokengissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on Suomessa vielä tuntemattomampi nimi, mutta kotimaassaan hän on saavuttanut julkisuutta muun muassa realitytähtenä. Nyt 27-vuotias kaunotar on ikuistettu rohkeaan kuvasarjaan.

Abbey poseeraa nimittäin alastomana Hunger-lehden otoksissa. Hänen timmi vartalonsa nähdään kuvissa ilman rihman kiertämää. Pitkäsäärinen julkkiskaunotar onkin varsin huomiota herättävä näky pelkissä korkokengissään. Katso kuvat tästä.

Abigail ”Abbey” Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.