Eva Longorian televisiosarja lopetettiin kahden jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijätär Eva Longoria joutui vastikään nännikohun kohteeksi, kun hänen mekkonsa petti In Style -lehden jatkobileissä. Neitokainen kyykisteli paparazzien edessä jatkoilla, minkä vuoksi hänen nänninsä paljastui kaiken maailman ihailtavaksi.

Nyt 38-vuotias näyttelijäkaunotar on kohdannut nolon takaiskun urallaan. Täydelliset naiset -sarjasta supersuosioon ponnahtanut Longoria on nimittäin menettänyt pestinsä uuden deittiohjelman tuottajana. Erittäin huonosti katsojia vetänyt Ready For Love lopetettiin vain kahden jakson esittämisen jälkeen.

Realityformaattiin pohjautuvaa sarjaa juonsivat julkkispariskunta Giuliana ja Bill Rancic. Ohjelmassa kolmea sinkkukilpailijaa yritettiin auttaa löytämään kumppani 36 ehdokkaasta. Longoria itse kuvaili sarjaa ennen sen alkamista erittäin inspiroivaksi, Radar Online -sivusto uutisoi.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.