Harry Stylesin poliittinen twiitti ihmetytti: ”Nolaat vain itsesi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin laulaja Harry Styles joutui äskettäin noloon tilanteeseen Lontoon O2-areenan keikallaan, kun bänditoveri Liam Payne veti häneltä housut nilkkoihin kesken esityksen. Styles ei näyttänyt lavalla vähääkään hämmentyneeltä, vaan jatkoi normaalisti soolo-osuuttaan.

Britannian entinen pääministeri Margaret Thatcher kuoli äskettäin Britanniassa. Harry Styles halusi kunnioittaa naispoliitikon muistoa ja kirjoitti Twitter-blogiinsa ”RIP Baroness Thatcher” -viestin. Viesti kuitenkin hämmensi osaa nuorukaisen faneista, ja jotkut heistä jopa raivostuivat kyseisestä julkaisusta.

– Oliko hän ystäväsi? Osanottoni, kirjotti eräs fani.

– Levätköön hän rauhassa. Aamen, kirjoitti toinen ihailija.

– Herra Styles, älä ala puhumaan politiikasta. Et tajua siitä mitään, ja vain nolaat itsesti, kirjoitti äkäinen fani popparille.

Fanit kuitenkin twiittasivat Stylesin viestiä eteenpäin yli 39.000 kertaa.

Harry Stylesin kerrottiin vastikään nauhoittavan omia kappaleita hollywoodilaisella studiolla. Nuorukaisen väitetään valmistelevan soololevyä. One Direction -yhtyeen tiedottaja kuitenkin kiisti taannoin huhut ja kertoi poikien usein työstävän yhtyeen materiaalia erillään.