Justin Bieber ja Selena Gomez taas yhdessä? ”He suutelivat huulille”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez on tehnyt menestyksekästä uraa myös muusikkona. Hän julkaisi taannoin Come & Get It -kappaleen juontaja Ryan Seacrestin verkkosivuilla. Kiinnostus kappaletta kohtaan oli niin suurta, että verkkosivut kaatuivat.

Nyt entisen teinitähden kerrotaan olleen melko läheisissä tunnelmissa entisen poikaystävänsä, popsensaatio Justin Bieberin kanssa Norjassa. Laulajakomistus on parhaillaan maassa Believe-kiertueensa johdosta. Radar Online -sivuston mukaan Oslossa nähty pariskunta näytti erittäin rakastuneilta.

– He pitivät toisiaan kädestä, halaivat ja suutelivat huulille. He näyttivät todella rakastuneilta, aivan kuin mitään riitoja ei olisi ollutkaan, lähde kertoo sivustolle.

On-off -tyyppinen suhde meni viime kerran katkolle viime vuoden marraskuussa. Eron jälkeen Bieberin käytös on herättänyt kummastusta ympäri maailmaa. Nuorukainen on muun muassa tapellut paparazzien kanssa, saapunut tunteja myöhässä omille keikoilleen ja romahtanut lavalla.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off -suhteessa kanadalaisen poppari Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.