Kimin tuska päättyi viimein – avioero astui voimaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan. Raskauskiloja on kertynyt aikamoinen määrä, mutta superjulkkis ei ole edes yrittänyt piilotella lisäkilojaan, vaan näyttää olevan niistä jopa ylpeä.

Nyt päivä päivältä näyttävämmäksi muuntautuva Kim on saanut kauan odotettuja hyviä uutisia. Yli vuoden kestänyt avioerokiista realitykaunottaren ja tämän aviomiehen Kris Humphriesin välillä on nimittäin saanut päätöksensä losangelesilaisen tuomarin myönnettyä Kimille avioeron. TMZ-sivuston mukaan 7 miljoonaa dollaria korvauksina vaatinut Humphries ei saa kaunottarelta penniäkään. Pariskunta ehti olla naimisissa vain 72 päivää ennen välirikkoaan.

Koripalloilija vaati neitokaista myös myöntämään avioliiton olleen huijausta, mutta Kim sai tuomarilta petossyytteiden sijaan tahtomansa avioeron. Osapuolet joutuvat maksamaan itse pitkästä käsittelystä syntyneet asianajajakulunsa. Humphries meinasi saada tämän päälle vielä rahallisen rangaistuksen siitä, ettei hän saapunut paikalle oikeuskäsittelyä varten. Kim kuitenkin pyysi, ettei Humphriesia sakoteta.

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.