Kim Kardashianin karvoitus lähti lapasesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitykaunotar Kim Kardashian odottaa parhaillaan esikoistaan poikaystävänsä, räppäri Kanye Westin kanssa. Kardashiania koskevat uutiset ovat viime aikoina pyörineet pitkälti hänen raskauteensa liittyvien asioiden ympärillä.

Nyt erään erikoisen ongelman kerrotaan koettelevan Kim Kardashiania. Realitytähti poistatti nimittäin aikaisemmin karvoituksensa laserhoidon avulla, mutta nyt raskaushormonit ovat herättäneet neitosen kehossa tavanomaista runsaamman karvankasvun.

TMZ-verkkoisvuston mukaan Kim joutuukin nyt ensimmäistä kertaa vuosikausiin poistamaan karvojaan tavanomaisemmin keinoin, kuten vahaamalla. Realitykaunottaren kerrotaan kuitenkin varautuvan jo uuteen laserilla suoritettavaan karvanpoisto-operaatioon synnytyksensä jälkeen.

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy ennemmin peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Hän mainitsi myös pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.