Mies saa orgasmin peukalonsa nuolemisesta: ”Tuntuu penikseltä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Neliraajahalvauksessa ihmisen kaikki raajat ovat halvaantuneet. Halvaantuminen voi myös olla osittaista. Eräs halvaantunut amerikkalaismies hämmästyttää nyt erikoisella ominaisuudellaan, sillä hän saa nimittäin seksuaalisen nautintonsa nykyään melko erikoisella tavalla.

Kun 43-vuotias Rafe Biggs neliraajahalvaantui murrettuaan niskansa katolta putoamisen seurauksena, hän luuli, ettei kokisi enää koskaan seksuaalista nautintoa. Kalifornialaismies menetti kaiken tunnon vyötäröstään alaspäin, The Sun -lehti uutisoi. Nyt Biggs kuitenkin hämmästyttää kertomuksellaan, jonka mukaan hän saa nykyään nautintonsa siitä, kun joku koskettaa ja nuolee hänen peukaloansa.

– En ikinä uskonut että se olisi mahdollista, mutta peukaloni hierominen ja imeminen tuntuu lähes samalta kuin penikseni ennen tuntui – se on erittäin kuumaa, Rafe Biggs selittää lehdelle.

Amerikkalaismies koki hämmästyttävän tunteen ensimmäistä kertaa viime vuonna yllättäen, kun hänen tyttöystävänsä hieroi ja nuoli hänen peukaloansa. Biggs käykin nykyään säännöllisesti seksiterapeutin luona. Miehen seksiterapeutin Lisa Skye Carlen mukaan kyseessä on niin sanottu siirto-orgasmi, jossa toinen kehon osa saa aikaan saman seksuaalisen tuntemuksen.