Liian tyhmiä autovarkaiksi? Nuorukaiset poliisin haaviin nololla tavalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset eivät edusta älykkäintä kansanosaa, mutta joskus heidän joukostaan löytyy poikkeuksellisen tyhmiä yksilöitä. Nyt kaksi tällaista on jäänyt kiinni 35 luksusauton varastamisesta. Varkaat jäivät kiinni, koska he eivät voineet vastustaa puuhiensa dokumentointia.

22-vuotias Sam Holmes ja 23-vuotias David Leadbeater varastivat 40 päivää kestäneen varkausputkensa aikana huimat 35 autoa. Lontoossa puuhailleet miehet eivät poliisin mukaan häikäise älykkyydellään, joten yli kuukauden tihutöitä tehnyt kaksikko oli erittäin onnekas vältellessään kiinnijäämistä niinkin kauan, Daily Mail uutisoi. Brittimiehet jäivät lopulta poliisin haaviin nololla tavalla.

Miehet jäivät nalkkiin, kun Leadbeater pysäytettiin ajaessaan varastettua autoa, jossa oli väärennetyt rekisterikilvet. Tässä yhteydessä poliisi katsoi miehen puhelimeen, josta löytyi lukuisia kuvia, joissa kaksikko poseeraa varastamissaan autoissa. Brittimiehet olivat onnistuneet hämmentävän rikosaaltonsa aikana murtautumaan 43 kotiin, ottamaan taloista muun muassa Audien ja Mercedes Benzien autonavaimia ja siten varastamaan 35 autoa.

– He ovat ehkä nähneet itsensä menestyvinä rikollisina, mutta he jättivät jälkeensä aivan uskomattoman määrän todistusaineistoa ja mokasivat jokaisella mahdollisella tavalla – he eivät olleet vain osaamattomia, mutta heillä ei myöskään ollut moraaleja, Adrian Grew Lontoon poliisista selittää.