Zac Efron loukkaantui pahasti: ”Kädessä titaanilevy ja ruuveja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Zac Efron kertoi äskettäin haastattelussa Filippiinien matkastaan, jonka aikana mies oli maistanut paikallista balut-herkkua. Tähti herätti paljastuksella ällötystä, sillä kyseessä on ankan sikiö.

Nyt 25-vuotias Zac paljasti joutuneensa onnettomuuteen uuden Townies-elokuvansa kuvauksissa. Taistelukohtaus vastanäyttelijä Dave Francon kanssa meni mönkään, minkä vuoksi tähti loukkasi kätensä kipeästi.

– Mursin käden muutamia päiviä sitten elokuvan kuvauksissa. Se tapahtui taistelukohtauksessa Dave Francon kanssa. En voinut pitää kipsiä, koska piti mennä takaisin töihin. Lääkärit kiinnittivät käteeni titaanilevyn parilla ruuvilla, kertoi Zac Efron Live With Kelly & Michael -televisioshow’ssa.

Tähti kertoi kätensä olevan normaali, vaikka se näyttääkin hänen mukaansa oudolta. Townies-elokuvassa tullaan näkemään näyttelijäkomistuksen rinnalla myös Seth Rogen, Rose Byrne ja Hollywood-tähti James Francon veli Dave Franco, joka käynnistelee parhaillaan elokuvauraansa.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.