David Beckham järjesti ökybileet vaimonsa synttäreille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, kuinka suosikkifutari David Beckham on vaimoineen vaihtanut puhetyyliään tietoisesti hienostuneemmaksi taannoisen Amerikkaan muuttamisen jälkeen. Vuoden 2012 tyylikkäimmäksi pariksi äänestetty kaksikko aikoo viettää Victoria Beckhamin syntymäpäiviä luksuslomalla Pariisissa.

David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria ”Posh” Beckham tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Nainen täytti äskettäin 39 vuotta, ja hänen aviomiehensä suunniteli suuret syntymäpäiväjuhlat Pariisiin.

David päätti lennättää kekkereihin vaimonsa lisäksi myös perheen neljä lasta sekä isovanhemmat, joiden huoleksi mies antaa lastenlastensa vahtimisen, Femail First raportoi. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper.