Jennifer Lopez hyväksyy ex-miehensä uuden tyttöystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinokaunotar Jennifer Lopez seurustelee nykyisin toyboy-komistus Casper Smartin kanssa. Pariskunnalla on 18 vuoden ikäero. Nyt Lopez on antanut siunauksensa ex-miehensä Marc Anthonyn uudelle suhteelle.

43-vuotias Jennifer avautui taannoin vaikeasta erostaan laulajamiehestään Marc Anthonystä. Latinokaunottaren mukaan hänen oli eron aikana vaikeaa nousta ylös sängystä. Lopez kuitenkin sanoo, että lasten kanssa eläessä on vain noustava ylös ja peiteltävä tunteitaan.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuoden 2008 helmikuussa.

Lopez kutsui Marc Anthonyn ja hänen uuden rakkaansa, 22-vuotiaan perijätär Chloe Greenin luokseen keskustelemaan lasten kasvatussuunnitelmista. Koska Marc on vakavissaan Chloen kanssa, on kaikille helpompaa kasvattaa lapset sopimusten mukaan ja sovussa. Jennifer hyväksyy Chloen osaksi perhettä ja tahtoo Marcin olevan onnellinen. Chloe suunnittelee muuttavansa Britanniasta Yhdysvaltoihin pysyvästi.

Marc Anthony ja Jennifer Lopez järkyttivät vuonna 2011 viihdemaailmaa, kun he ilmoittivat eroavansa yhteisestä päätöksestä. Pariskunta on kuitenkin pysynyt hyvissä väleissä. He muun muassa tuottavat Q’Viva!-televisio-ohjelmaa, jossa etsitään uutta latinalaista supertähteä.