Justin Bieberin isoisä puilla paljailla – poptähti ei anna penniäkään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähti Justin Bieber herätti jokin aika sitten kohun vierailtuaan Amsterdamissa Anne Frankin talossa, jossa kuuluisa sota-ajan juutalaisikoni piileskeli natseilta. Bieber raapusti talon vieraskirjaan viestin, jonka mukaan hän olisi halunnut Annesta faninsa.

Nyt 19-vuotias poppari on otsikoissa, kun kanadalaislaulajan 61-vuotias isoisä on astunut julkisuuteen kertomaan oman tarinansa. George Bieber kärsii köyhyydestä, eikä kukaan voisi arvata, että hän on maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan laulajan isoisä, The Sun -lehti uutisoi.

Lehden mukaan poppari ei ole lahjoittanut isoisälleen ollenkaan rahaa lähes 82 miljoonan euron omaisuudestaan. Georgen kerrotaan asuvan puisessa mökissä, jossa hän on asunut viimeiset 40 vuotta. Miehen kerrotaan olevan niin köyhä, ettei hänellä ole ollut varaa korjata talon katolle kaatuneen puun aiheuttamaa reikää. Isoisä myös nukkuu talonsa olohuoneessa likaisella patjalla, koska hän ei selkävaivan takia kykene kävelemään yläkertaan.

Socialbakers-yrityksen tekemän taannoisen tutkimuksen ansiosta Justin Bieber menettää Twitterin kuninkaan tittelinsä takaisin Lady Gagalle, jolla on eniten aitoja seuraajia. Popkaunottarella on nimittäin 19 miljoonaa aitoa seuraajaa palvelussa. Lady Gaga hallitsi Twitter-palvelun ykköspaikkaa vuodesta 2010 lähtien tämän vuoden tammikuuhun asti. Bieberille kuuluu taas kyseenalainen kunnia henkilönä, jolla on eniten huijaustilejä Twitter-palvelussa.