Kissa kohtasi käynnissä olevan imurin – ihastuttava video

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suloisuuden yliannostumia tarjoavat eläinvideot ihastuttavat katsojia kerta toisensa jälkeen. Esimerkiksi taannoin verkkoon julkaistiin video kissasta, joka rutisti pienen kissanpennun suojelevasti syliinsä. Video on katsottu YouTubessa yli 36 miljoonaa kertaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa video, jossa hämmästynyt kissa kohtaa päällä olevan imurin. YouTube-videolla näkyy, kuinka kissa ensin vain nuoleskelee imurin päätä. Lopulta kissalle kuitenkin käy kuten arvata saattaa, eli imuri imaisee tämän otteeseensa.

Venäjällä kuvattu video onkin noussut kolme päivää ilmestymisensä jälkeen huomattavaksi nettihitiksi. Suloista kissavideota on käyty katsomassa jo hämmästyttävät 1,8 miljoonaa kertaa. Videota kommentoineet YouTube-käyttäjät ihmettelevätkin, miten kissa voi pitää imurin kanssa leikkimisestä.