Suosikkiyhtyeen basisti rajussa onnettomuudessa – syytetään taposta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Mississippistä kotoisin oleva 3 Doors Down lukeutuu maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin. Vuonna 1996 perustettu bändi tunnetaan erityisesti hiteistään Here Without You ja When I’m Gone. Nyt yhtyeen basisti Todd Harrell on ollut osallisena rajussa auto-onnettomuudessa.

TMZ uutisoi, kuinka muusikko pidätettiin perjantai-iltana Nashvillessä, Texasissa. Poliisin mukaan Harrell ajoi ylinopeutta, jonka seurauksena hänen autonsa lähti hänen hallinnastaan. Basisti oli tönäissyt autollaan vieressä ajanutta Fordia, joka oli osuman seurauksena osunut turva-aitaan, kulkenut pengerrystä pitkin ja kääntynyt katolleen.

Fordin kuljettaja ei ollut pitänyt turvavyötä ja hänet todettiin kuolleeksi myöhemmin sairaalassa. Sivuston mukaan Harrellissa oli havaittavissa päihtymyksen merkkejä, ja mies myönsikin poliiseille juoneensa vahvaa siideriä ja nauttineensa särkylääkkeitä. Pidätetyn miehen sukasta myös löydettiin lisää vahvoja särkylääkkeitä.

Muusikkoa syytetäänkin nyt Fordia kuljettaneen miehen taposta ja kiellettyjen aineiden tuomisesta putkaan. Harrell on ennenkin ollut ongelmissa tien päällä, sillä hänet pidätettiin viime vuonna rattijuopumuksesta. Epäselväksi jääkin, liittyykö basisti 3 Doors Downin Euroopan kiertueelle. Yhtyeen keikkakalenterissa on myös esiintyminen Helsingin Kaapelitehtaalla 4. kesäkuuta.