Vaimo teki miehelleen huikean synttärivideon – tunnistatko nämä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkkossa leviää välillä suloisia videoita, joissa puolisot tekevät upeita yllätyksiä hääpäivän tai muun merkittävän tapahtuman merkeissä. Nyt eräs YouTube-käyttäjä on tehnyt huikean videon aviomiehensä syntymäpäivän kunniaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Animaattorina työskentelevä Leigh Lahav teki upean koostevideon televisiosarjojen tunnuspätkistä lahjaksi miehelleen Orenille. Videolla nähtävät pätkät ovat muokattu siten, että ne kertovat Orenin omasta elämästä. Taidonnäytteeseen ovat päässeet muun muassa Mad Men, 30 Rock, The Office, Lost, New Girl ja Frasier -suosikkisarjat.

Videolla nähdään esimerkiksi kuinka Leigh kertoo Orenin perheestä asettamalla heidät Sukuvika-ohjelman alkupätkään. Omistautunut vaimo onnistui yhdistämään teemoja 12 sarjasta vain hieman yli kolmessa minuutissa. Upeasti toteutettua videota onkin käyty edellisen kolmen päivän aikana katsomassa jo yli 100.000 kertaa.