Beckhamit hienostelevat – muuttivat jopa puhetyylinsä hienostuneemmaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkifutari David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria ”Posh” Beckham, tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Beckhamit äänestettiin TV Bet -verkkosivuston kyselyssä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkispariksi.

Nyt on paljastettu, että Beckhamit ovat muuttaneet vuosien saatossa puhetyyliään työläisten murteesta yläluokkaisemmaksi. Manchesterin yliopiston opiskelijat tekivät nimittäin tutkimuksen, jossa he vertailivat Beckham-pariskunnan puhetyyliä eri vuosina. Vertailu osoitti, että superpari on muuttanut merkittävästi brittiläistä aksenttiaan hienostuneemmaksi vuonna 2007 tapahtuneen Amerikkaan muuttamisen jälkeen.

Etenkin Victoria Beckhamin murteen kuvailtiin ennen olleen lähinnä työluokkaan kuuluneen henkilön puhetta, kun hän tätä nykyä lausuu sanat tyylikkäämmin ja huomattavasti kultivoituneemmin, Daily Mail raportoi.