DJ Alex Kunnari isännöi omaa klubia Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-artisti Alex Kunnari on niittänyt menestystä viime vuosina tanssilistoilla myös artistina, ja viime kesänä oli vuorossa uuden virstanpylvään saavuttaminen. Hän nimittäin isännöi omaa teemailtaansa Ibizan maineikkaalla Es Paradis -klubilla.

Staran saamien tietojen mukaan klubi saa ensi kesänä jatkoa, kun Kunnari isännöi samalla klubilla kesän aikana 15 omaa iltaansa. Kunnarin lisäksi levysoittimien takana nähdään tuolloin maailman kuumimpiin lukeutuvia DJ-vieraita, joiden nimiä ei ole kuitenkaan vielä paljastettu.

Alex Kunnari on parinkymmenen vuoden DJ-uransa aikana soittanut Ibizalla useissa tunnetuissa klubeissa, kuten Es Paradis, Amnesia, Eden, Terrenal, Pacha, Space ja Privilige. Artistina hän on julkaissut muun muassa singlet Lifter, New Life, Helsinki ja Lost. Suomessa Kunnari nousee ensi kesänä myös Summer Sound Festivalin lavalle.