Gerard Butler paljastaa: ”Bruce Willis pelasti minut”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman seksikkäimpien miesnäyttelijöiden joukkoon lukuisia kertoja äänestetty Gerard Butler poistui äskettäin sinkkumarkkinoilta, sillä hänen romanssinsa mallikaunotar Madalina Ghenean kanssa paljastui julkisuudessa.

Tällä viikolla ensi-iltansa saanutta Olympos on valloitettu -elokuvaa tähdittävä Butler on nyt paljastanut erikoisen kohtaamisen Bruce Willisin kanssa. Die Hard -toimintaelokuvista tunnettu kovanaama Willis oli tullut Butlerin apuun helmikuisten Oscar-juhlien jatkoilla, Female First kertoo. Konkarinäyttelijä oli pelastanut nuoremman kollegansa yli-innokkaan naisihmisen kynsistä.

– Hän tuli luokseni ja sanoi, että hänellä on jotain kerrottavaa. Tottakai ajattelin, että ”Wow, Bruce Willis! Tämän on oltava tärkeää”. Mutta hän sanoikin että ”Tulin vain pelastamaan sinut tuolta tytöltä”, Gerard Butler kertaa Bruce Willisin urotekoa.

Butlerin mukaan hän oli erittäin otettu toimintanäyttelijän väliintulosta. Näyttelijäkomistus paljastaakin kertoneensa Willisille rakastavansa häntä. Samaisessa haastattelussa Butler myös paljasti, ettei hän omaa samanlaisia luonteenpiirteitä kuin Olympos on valloitettu -elokuvan hahmonsa, vaan että hän on ”pelkurimainen ja valittaja”.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholin käyttönsä takia. Butler kirjautui äskettäin vieroitushoitolaan henkisten ongelmiensa takia.