Gwyneth Paltrow lyttäsi mieskollegansa: ”Hän on nössö”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva Gwyneth Paltrow antoi taannoin neuvoja näyttelijäkollegalleen Cameron Diazille. Hän esimerkiksi auttoi tähteä talousasioissa ja ehdotti tälle myös vuoden selibaattia.

Nyt 40-vuotias Oscar-voittaja on kertonut, kuinka hänen mielestään suosikkinäyttelijä Robert Downey Jr. on nössö. Downeyn kanssa muun muassa Iron Man 3 -elokuvassa nähtävä Paltrow perustaa väitteensä siihen, kuinka paljon näyttelijäkomistus valitti joutuessaan pitämään Iron Man -pukua elokuvan kuvauksissa. Neitokainen kertoi Graham Nortonin ohjelmassa, että Robert Downey Jr. oli jopa itkenyt ahdistava puku päällään.

– Joten ajattelin, että ”Wow, minun pitää alkaa valmistamaan itseäni henkisesti puvun pitämiseen”, ja laitoin sen päälleni, jonka jälkeen ajattelin että ”Tämä mies on ihan nössö, ei se edes ole niin paha”, Paltrow selittää Iron Man -puvun pitämisestä.

Kahden lapsen äiti nähdään uusimmassa Iron Man -elokuvassa näyttelijäkomistuksen tavoin Iron Man -puku päällään. Paltrow myös kertoi haastattelussa, kuinka kaikkein hienointa koko kuvauskokemuksessa oli se, kun hänen poikansa näki hänet kyseisessä puvussa. Neitokaisen mukaan hänen lapsensa ovat nyt myös alkaneet hahmottamaan, kuinka kuuluisa hän todella on.

Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.