Näyttelijäkaunottaren kauhunhetket kuvauksissa – luuli kuolevansa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

Nyt 37-vuotias Isla Fisher on kertonut tuoreimman Now You See Me -elokuvansa kuvauksissa tapahtuneista pelottavista tilanteista. Thrillerin juonessa on kohta, jossa näyttelijäkaunotar on kokonaan veden alla olevassa tankissa. Fisherin mukaan veden alla oleminen sai hänet paniikkiin, HELLO!-lehti uutisoi.

– Siinä oli pari hämärää hetkeä jolloin panikoin, etten pääsisi tankista pois. Ajattelin, että ”Näin minä sitten kuolen. Enpä osannut aavistaa!”, näyttelijätär selittää lehdelle.

Fisherin mukaan hän kuitenkin koki ylpeyttä uskallettuaan suorittaa vaativat stuntit. Näyttelijäkaunottaren mukaan elokuvan ohjannut Louis Leterrier kehui, että hän on aiemmin työskennellyt näyttelijöiden kanssa, jotka eivät olleet uskaltaneet tehdä, mitä Isla kykeni tekemään. FBI-agenttien jahtaamista illusionisteista kertova Now You See Me saa Amerikan ensi-iltansa ensi kuun lopussa.

Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä eräissä juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, viisivuotias Olive ja kahden vuoden ikäinen Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyi medialta salassa liki puolen vuoden ajan.