Kim Kardashianin myönsi olevansa tekopyhä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan rap-artisti Kanye Westin kanssa. Neitokainen sai viime viikolla kauan odottamansa avioeron koripalloilija Kris Humphriesista. Pariskunta ehti olla naimisissa 72 päivää ennen välirikkoaan.

Nyt kesällä esikoisensa synnyttävä Kim on kommentoinut elämäänsä hämmentävän rehellisesti. Perheen realityohjelmaa Keeping Up with the Kardashians tuottavan Ryan Seacrestin haastattelemana ollut realitytähti tunnusti olevansa tekopyhä. Kim viittasi kommenteillaan tilanteeseensa, jossa hän on raskaana mutta ei kuitenkaan naimisissa.

– Sanoin Kourtneylle sellaisia asioita, kuten ”Et voi saada lasta ilman että olet naimisissa!”, Kim kertaa Seacrestille.

Kimin isosisko Kourtney on ollut pitkässä parisuhteessa kumppaninsa Scott Disickin kanssa, ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Kaksikko ei kuitenkaan avioliitosta puhumisesta huolimatta ole mennyt naimisiin. Kim itse ei ole kertonut, ovatko hän ja Kanye West suunnitelleet menevänsä naimisiin lapsen syntymän jälkeen.

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.