Poptähti kiinni huijauksesta: Osti itselleen lisää Twitter-seuraajia?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Syömishäiriöistäkin kärsinyt laulajakaunotar LeAnn Rimes paljasti äskettäin poteneensa synkkiä ajatuksia, jotka ajoivat hänet harkitsemaan itsemurhaa. Sittemmin tilanne on jo ilmeisesti parantunut. Nyt laulajatar on otsikoissa Twitter-tilinsä tiimoilta.

Rimesin nimittäin epäillään huijanneen itselleen huomattavan määrän uusia Twitter-seuraajia lyhyessä ajassa. Radar Online -sivusto uutisoi, kuinka 30-vuotiaan laulajattaren seuraajamäärät ovat olleet 410.000 seuraajan paikkeilla jo kuukausia. Tämän viikon maanantain ja tiistain aikana neitokainen sai kuitenkin hetkessä lähes 50.000 uutta seuraajaa.

Sivuston mukaan LeAnn sai vain 17 tunnin aikana hämmästyttävät 16.000 uutta seuraajaa. Seuraajamäärien nousu ei jäänytkään tarkkaavaisilta Twitterin-käyttäjiltä huomaamatta, vaan moni kommentoikin laulajakaunottaren ostaneen itselleen lisää seuraajia. Lähiaikoina muidenkin julkkisten on epäilty ostaneen niin sanottuja Twitterbotteja, eli tekaistuja Twitter-käyttäjiä.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet ilmiriidoissa.