Maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset valittiin – poptähtiä mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Time-lehti valitsee vuosittain sata maailman vaikutusvaltaisinta ihmistä. Tänä vuonna kärkijoukosta pääsi seitsemän henkilöä lehden kanteen. Jokainen heistä sai oman kansikuvansa.

Kansia koristavat muun muassa Oscar-voittaja Jennifer Lawrence ja rap-moguli Jay-Z. Lawrence on tullut tunnetuksi Nälkäpeli ja Unelmien pelikirja -elokuvista. Jay-Z:tä kuvailtiin Time-lehden jutussa New Yorkia symbolisoivaksi hahmoksi.

Muut kanteen päässeet vaikuttajat ovat bisnesmoguli Elon Musk, senaattori Rand Paul, teiniaktivisti Malala Yousafzai, Li Na ja Aamir Khan.

Listaukseen ovat päässeet muutkin julkkismaailman henkilöt. Presidentti Barack Obaman ja Michelle-vaimon rinnalla vaikutusvaltaisina pidetään Justin Timberlakea, Kate Middletonia, Lindsey Vonnia, Frank Oceania, Daniel Day-Lewisia, Jimmy Fallonia, Christina Aguileraa ja Beyoncea.