Ryan Gosling ja Britney Spears pelasivat pullonpyöritystä: ”Suloinen naapurintyttö”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi viime viikolla barrikaideille lehmien puolesta. Mies jäi hiljattain tauolle näyttelijänhommista ja uutisesta järkyttyneille faneille perustettiin oma auttava puhelin. Nyt näyttelijä kertoo pelanneensa aikoinaan Britney Spearsin kanssa pullonpyöritystä.

Legendaarista pussauspeliä poppariprinsessan kanssa pelannut Gosling paljastaa, että ilmassa oli pelin tiimellyksen aikoihin myös flirttiä. Peliä pelattiin The Mickey Mouse Clubilla, jonka jäseniä molemmat tähdet olivat.

– Britney oli suloinen naapurintyttö, ja me asuimme lähekkäin. Pelasimme pullonpyörityksen lisäksi myös koripalloa yhdessä, Gosling muistelee ja paljastaa Femail Firstille heidän ystävyytensä hiljentyneen peruskoulun myötä. Mies on lapsuudenystävästään kuitenkin ylpeä.

Ryan Thomas Gosling tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla esimerkiksi Only God Forgives -elokuvassa, jonka ohjaa aikaisemminkin Goslingin kanssa yhteistyötä Drive-elokuvassa tehnyt tanskalainen Nicolas Winding Refn. Tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa. Hän nousi vuonna 2004 maailmanmaineeseen The Notebook -elokuvan myötä.