Snoop Lionin kannabisbileet mönkään – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen rap-legenda Snoop Dogg tunnetaan nykyisin nimellä Snoop Lion. Mies teki vastikään reggae-henkisen Ashtrays and Heartbreaks -yhteisdueton laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusin kanssa.

Nyt mies on päätynyt otsikoihin mönkään menneiden kannabisjuhliensa johdosta. Viiihdesivusto TMZ uutisoi, kuinka Snoop Lion oli järjestänyt Hollywoodissa sijaitsevalla kartanollaan massiiviset teemabileet, jotka olivat alkaneet jo kello 11 aamupäivällä. Kannabikselle omistetut kekkerit eivät kuitenkaan menneet aivan suunnitelmien mukaan.

Poliisit nimittäin saapuivat lopettamaan juhlinnan ärsyyntyneiden naapureiden pyynnöstä. Räppärin vieraat olivat pitäneet kovaa meteliä ja sinne tänne pysäköidyt autot olivat aiheuttaneet ongelmatilanteita. Sivuston mukaan juhlien päätähti oli vasta saapunut itse paikalle, kun poliisit jo lopettivat juhlinnan.

41-vuotias Snoop Lion joutui viime vuonna vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset ovat poistaneet hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi taannoin esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja tämän johdosta Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.