Kohuartisti Kristal palaa – seksikkäät Sara Sieppi ja Sofia Ruusila videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Rahaa palaa -kappaleellaan suomalaisia kohauttanut Saunalahden luoma pop-artisti Kristal on tekemässä paluuta. Kerroimme jo aiemmin, että Kristal on lyöttäytynyt yhteen tosielämän suosikkiartistien Majurin ja Stigin kanssa. Nyt yhteistyön tulos on selvillä.

Fiktiohahmo Kristalin ensimmäinen single Rahaa palaa herätti aikoinaan kohun lisäksi myös kiinnostusta, ja kappaletta soitettiin jonkin verran myös radioissa. Kristalin uusi single on nimeltään Kultaa, ja kappaleeseen ovat saaneet osaltaan vaikuttaa verkossa myös Kristalin fanit. Kappaleella vierailevat Majuri ja Stig.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Otsikoihin uusi single nousee kuitenkin erityisesti sen musiikkivideolla nähtävän naiskauneuden johdosta, sillä videolla esiintyvät Miss Suomi -kilpailusta ja Viidakon tähtöset -ohjelmasta tuttu mallikaunotar Sara Sieppi sekä entinen Miss Helsinki 2010 Sofia Ruusila-Nousiainen. Kaunottaret sivelevät toistensa vartaloille kultamaalia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube