Lauren Graham seksikkäänä kansikuvassa: ”35 vuotta dieetillä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Lauren Grahamin ikimuistettavin rooli lienee Gilmoren tytöt -draamasarjassa, jossa tähti näytteli sympaattista Lorelei-hahmoa. Sittemmin hän on esiintynyt esimerkiksi Samaa sukua -draamasarjassa ja elokuvissa.

46-vuotias tumma kaunotar on huomattavasti ikävuosiaan nuoremman näköinen. Hän esiintyy MORE-lehden kannessa, jossa huomion keskiöön tulee Laurenin rintavako. Tähti kertoo lehden haastattelussa olleensa jo 11-vuotiaasta lähtien laihdutuskuurilla.

– Olen ollut dieetillä 35 vuotta, tunnusti Lauren Graham lehdelle.

laurengraham24042013

Tähti oli aiemmin huolestunut iän tuomista muutoksista kehossaan, mutta on jättänyt nuo ajatukset pois mielestään. Hän paljasti myös, että näyttelijän uralla voi olla paljon kuivia hetkiä, jolloin suosiota suorastaan odottaa. Nainen kertoi varasuunnitelmakseen kirjoittamisen. Hän julkaisi vastikään Someday, Someday, Maybe -esikoisnovellinsa.

Honolululla, Havaijilla syntynyt Lauren Graham asuu länsi-Hollywoodissa Hanna-koiransa kanssa. Laurenilla on oma Good Game -tuotantoyhtiönsä, jonka tähti perusti vuonna 2003. Neito on ollut vuodesta 2010 lähtien suhteessa Samaa sukua -sarjan vastanäyttelijänsä Peter Krausen kanssa.