Mystinen löytö metsästä – onko tässä Bigfootin jalanjälki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumimies ja sen olemassaolo on yksi legendaarisimmista taruista. Tuntematonta lajia edustavan olennon olemassaolosta on käyty kiivasta väittelyä jo vuosikymmenien ajan. Toinen vastaava olento on Bigfoot, jonka monet ovat väittäneet nähneensä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pitäviä todisteita Bigfootin olemassaolosta ei ole saatu, mutta monia havaintoja ei ole kuitenkaan voinut selittää muilla tavoilla. Nyt Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa on löydetty suurikokoisia jalanjälkiä, jotka eivät ole ihmisen jalanjälkiä ja sopisivat Bigfootin tekemiksi.

Kaksi pikkupoikaa löysi jäljet metsästä Quincyn kaupungin liepeiltä ja ilmoitti asiasta poliisille. Paikalla tehdään nyt tutkimuksia ja viranomaiset ovat ottaneet jäljistä kipsivalokset. Monet pitävät löydöstä todisteena Bigfootin olemassaolosta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Viime vuonna Yhdysvaltojen Ohiossa ikuistetulla videolla nähtiin metsässä liikkuva tumma hahmo, jonka väitetään olevan Isojalka, eli Bigfoot.

Tapahtumapaikkana oli Ohion Grand Riverin metsäalue. Videolla kuvaaja ajaa metsätiellä, kun yhtäkkiä hän huomaa suuren hahmon juoksevan puiden välissä. Videon katsojien mielipiteet ovat jakautuneet kahtia, sillä jotkut uskovat sen olevan lavastettu huijaus.

Kuva: YouTube