Näin koulussa: Oppilas sekoitti opettajien kahviin virtsaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat harrastaneet virtsan juontia esimerkiksi väitettyjen terveysvaikutusten vuoksi. Hieman ikävämpiä ovat kuitenkin tapaukset, joissa virtsaa on joutunut juomaan vastentahtoisesti.

Missourin osavaltiossa sijaitsevan St. Josephin lukion opettajien kahvihetki sai oudon käänteen, kun kahvin havaittiin maistuvan kemikaalilta tai puhdistusaineelta. KPHO-kanavan mukaan koulun henkilökunta ryhtyi tutkimaan turvakameranauhaa selvittääkseen, onko joku lisännyt kahvinkeittimeen jotain sinne kuulumatonta.

Opettajien järkytykseksi tutkimuksissa selvisi, että koulun 16-vuotias oppilas oli lisännyt kahviin virtsaa. Tapauksesta syytetty oppilas pidätettiin, ja hän odottaa parhaillaan tuomiotaan. Koulun henkilökunta suhtautuu tapahtuneeseen vakavasti. Yksi opettajista on kääntynyt lääkärien puoleen pelätessään mahdollisten tautien leviämistä virtsan kautta.

– Hän pelkää yhä terveytensä puolesta. Hänelle kerrottiin, että joissain sairauksissa saattaa olla huomaamaton itämisaika, St. Josephin koulutusyhdistyksen puheenjohtaja kommentoi.