Kardashian masentui lihomisesta: ”Penikseni näyttää niin pieneltä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian lihoi runsaasti erottuaan popkaunotar Rita Orasta. 26-vuotias mies yrittää parhaillaan laihduttaa 18 kiloa. Kuntoilun tie ei ole hänen mukaansa kuitenkaan helppo.

Nyt Robert paljasti haastattelussa, ettei hän ole yhtään tyytyväinen vartaloonsa. 108-kiloa urakkansa alussa painanut realitytähti on jo onnistunut karistamaan joitain kiloja. Oman paljaan kehon näkeminen on hänelle silti vieläkin rankka asia.

– Aina, kun menen suihkuun ja näen itseni alasti, purskahdan itkuun. Penikseni näyttää niin pieneltä. Hyvä puoli on se, että aina, kun laihdun viitisen kiloa peniskin pitenee 2,5 senttimetrillä, kertoi Robert Ryan Seacrest With the Kardashians -ohjelmassa.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.