Ohhoh, mitkä tatuoinnit! Mallikaunotar räväytti toden teolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodoistaan tunnettu mallikaunotar Amber Rose sai vastikään esikoislapsensa Sebastianin, jonka isä on räppäri Wiz Khalifa. Julkkismaailmassa ja tosielämässä monet ovat erehtyneet tatuoimaan rakkaansa kuvan tai nimen iholleen onnen huumassa.

Nyt näin kävi myös 28-vuotiaalle Amberille. Neitokainen otti nimittäin käteensä tatuoinnin, jossa on kuvattuna Wiz Khalifan kasvot. Tulevaisuus näyttää, tuleeko Rose katumaan ihokoristettaan myöhemmin. Hänellä on myös ihollaan tatuoinnit äidistään ja koiristaan.

– Tosirakkautta, kirjoitti Amber Instagram-blogiinsa Wiz-tatuointikuvan oheen.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber olikin jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.