Jonne Aaron: ”Kaija Koo patisti lääkäriin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkiartisti Jonne Aaron julkaisee tällä viikolla odotetun soololevynsä. Stara tapasi miehen Tampereella ja tiedusteli kuulumisia. Samalla selvisi, että Vain elämää -sarjan tähdillä on edelleen lämpimät välit keskenään.

Yhteisten edustustehtävien lisäksi kuvauksista jäi pysyviä yhteyksiä kollegoihin. Ilman Kaija Koon tomeraa ohjeistusta olisi Jonne saattanut esimerkiksi saamattomuuttaan jäädä pidempäänkin jatkuvan yskän kouriin.

– Olin kipeänä pari viikkoa sitten, ja oli jatkunut sellainen kuiva yskä jo pidempään. Se tunnetusti vähän hankaloittaa tuota levytyshommaa. Kaija patisti mut lääkäriin, että kunnon kuuri päälle nyt! Olin itse niin saamaton, Jonne Aaron virnisti.

Kiireisen rock-hurmurin alkukevät on kulunut paitsi levytyksen, myös keikkailun merkeissä. Jonne Aaron nähtiin viimeksi Tampereella naistenpäivänä, jolloin suuren kiinnostuksen vuoksi mies vetäisi yhden keikan sijaan kaksi. Soolokappaleiden esittäminen sykähdytti paitsi yleisöä, myös miestä itseäänkin.

– Oli mahtava energia. Konserttisalimiljöö… Sellaista en olisi Negativen kanssa päässyt tekemään. Tai ehkä olisin, mutta olisiko yleisö sitten löytänyt sen. Se on niin eri tilanne, intiimi ja oma akustiikka. Todella eri juttu kuin rokkikeikka. Nelkytminsaa biisejä ja kahdenkymmenen minuutin väliaika ja taas nelkytminuuttia.