Jonne Aaron seurustelusta: ”En olisi itseni kanssa hetkeäkään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolmenkymmenen ikävuoden rajapyykkiä lähestyvä Jonne Aaron on todennut jo aikaisemmin pitävänsä tällä viikolla ilmestyvää soololevyään uuden elämänvaiheen aloittajana. Usein ikään liitetään vakiintuneet parisuhteet, avioliitto, kodin rakentaminen ja lapset.

Onko tällaisia ajatuksia käväissyt rokkarin mielessä?

– On, ja kun mulle tuli toi parisuhdehomma tohon, niin jälkikäteen ajatellen multa lähti apina selästä. Tietsä mitä mä tarkoitan? Jos sä olet kymmenen vuotta ihmisen kanssa, niin kyllä sun pitää jossain vaiheessa miettiä niitä asioita. Tuollaiset kysymykset tulee siihen. Nyt kun tässä ollaan taas taivasalla, niin mun ei tarvitse edes miettiä sellaisia, Jonne Aaron kertoi Staran haastattelussa.

– Mä olen valmis omistamaan musiikille vaikka loppuelämäni. Koen tällä hetkellä, että olen saanut niin paljon rakastaa ja saanut rakkautta niin hienolta ihmiseltä, että mulla ei ole mitään toiveita. Mä olen jo saanut tähän ikään mennessä tarpeeksi. Ilman häntä en olisi tässä. Hän antoi sellaista vastavoimaa siihen hulinaan, mitä tuli Negativen kautta.

Suomalaisten oma sydänten tulkitsija on omat oppikoulunsa käynyt. Tavoiteltuimpiin poikamiehiin lukeutuva Jonne Aaron kertoo myös viisastuneensa pitkässä suhteessa. Mitä nainen on opettanut hänelle eniten?

– Et sä kyllä helpolla mua päästä. Ei olisi varmaan tullut ostetuksi omaa kämppää ilman häntä. Ihan tällaisia käytännön juttuja. Naista pitää kunnioittaa. Se on kaiken lähtökohta. Silti, olen vieläkin helvetin huono käytännön asioissa. Taitelija kumppanina ei ole mikään helppo. En olisi itseni kanssa hetkeäkään, sellainen huithapeli.