Octomom kummastuttaa: Lukitsee lapsensa huoneeseen ja valvoo ikkunan kautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen neljäntoista lapsen äiti, myös Octomom-nimellä tunnettu Nadya Suleman, nousi kuuluisuuteen muutama vuosi sitten synnytettyään kahdeksikot. Sittemmin hän on ollut julkisuudessa pornovideoiden ja talousahdingon merkeissä.

Rahahuolien sijaan Octomom on nyt noussut otsikoihin hämmentävien kasvatusmetodiensa johdosta. Radar Online -sivusto uutisoi, kuinka Suleman asensi yhteen talonsa makuuhuoneista pleksisen ikkunan, jotta hän voisi tarkkailla lastensa puuhia. Sivuston saamien tietojen mukaan neljäntoista lapsen äiti lukitsi vaikeasti käyttäytyviä lapsiaan kyseiseen huoneeseen, ja tarkkaili heitä oveen asennetun ikkunan kautta.

– Se on todella surullista, aivan kuin hän lukitsisi heidät omatekoiseen vankilaan tai jotain, lähde kertoo Radar Onlinelle.

Kyseessä on Sulemanin vuokraama kalifornialaistalo, josta äiti lapsineen joutui äskettäin lähtemään keskellä yötä maksamattomien vuokrien takia. Lähteiden mukaan Octomom jätti talon järkyttävään kuntoon. Talossa kerrotaan olleen alkoholipulloja, likaa, homehtunutta ruokaa, lasten koulutavaroita, piirroksia seinillä ja likaisia vaatteita joka puolella.

38-vuotias Octomom, eli Nadya Suleman, tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa. Hänellä oli jo ennestään kuusi lasta, joten perheessä vilistää nykyisin peräti 14 pienokaista. Perheen elättäminen on kuitenkin muodostunut ongelmaksi suurten kulujen vuoksi.